Zorgverzekeringvergelijker

Vanaf half november is het topdrukte voor veel van onze publishers: Nederland kijkt weer massaal naar zijn zorgverzekering voor het volgende jaar. Om publishers hierin te ondersteunen is er een zorgverzekeringvergelijker beschikbaar. De zorgverzekeringvergelijker wordt aangeboden via DSC Finance B.V. dit is een dochteronderneming van Daisycon. DSC Finance heeft een AFM vergunning aangevraagd. Hierdoor mag jij als publisher ook zonder AFM vergunning deze vergelijker opnemen. Voor publishers met AFM vergunning hebben we een vergelijker zonder DSC Finance ‘branding’ beschikbaar. Lees hier een uitgebreide handleiding en uitleg.

Vanaf dit jaar heb je ook de unieke mogelijkheid op de pakketten per verzekeraar te tonen. Bekijk hier de zorgtool per verzekeraar!

Hieronder tonen we de Zorgverzekeringvergelijker zoals publishers zonder AFM vergunning hem mogen opnemen.

telecomvergelijker-generator

De zorgverzekeringvergelijker is geheel responsive en (indien jij ook een responsive website hebt) geoptimaliseerd voor mobiele bezoekers. Verder hebben bezoekers de mogelijkheid om zichzelf een e-mail met de resultaten te sturen. De e-mail bevat uiteraard jouw affiliatelinks. Hierdoor kunnen oriënterende bezoekers in een later stadium alsnog converteren.

Bekijk ook eens de volgende verzekeringvergelijkers:

Posted in Uncategorized.