Ervaringen met de Daisycon vergelijkers

Daisycon ervaringen met de vergelijkers – De vergelijkers van Daisycon worden op vele honderden websites gebruikt. Op deze pagina kan je enkele ervaringen lezen van publishers die samenwerken met Daisycon en met succes de vergelijkers gebruiken.

Daisycon ervaring Frank

energievergelijkingIk ben al vele jaren bij Daisycon actief. Ook de vergelijkers gebruik ik al langere tijd. Ik heb verschillende websites en gebruik eigenlijk alle vergelijkers. Het meeste succes heb ik met de Telecomvergelijker, Sim only-vergelijker, Alles-in-één-vergelijker en de Energievergelijker. Ook heb ik recent de nieuwe Loterijen-vergelijker geplaatst.
De vergelijkers zijn eenvoudig te plaatsen, zijn goed aan mijn website aan te passen. Ook worden ze goed geoptimaliseerd. Daisycon staat altijd open voor feedback, waardoor het steeds beter gaat.

Frank – o.a. Energievergelijking.nl & Vergelijk.com

Daisycon ervaring Derek

vergelijkenvanreisverzekeringen-nlIk heb goede ervaringen met Daisycon. Ik heb succesvolle websites in zorg- en reisverzekeringen. Daisycon heeft mij geholpen aan de data om een goede vergelijker te bouwen. Ook hebben ze mij geholpen om aan alle wet- en regelgeving omtrent online vergelijken van verzekeringen te voldoen. Ik kan anderen dan ook aanraden de vergelijkers van Daisycon te gebruiken en met Daisycon samen te werken.

Derek – Vergelijkenvanreisverzekeringen.nl

Referentie Wesley Kelder

simonlycheck daisycon ervaringAl langer dan één jaar maken wij gebruik van de Daisycon vergelijkers voor onze telecom websites. In eerste instatie gebruikte wij een whitelabel vergelijker van een ander bedrijf maar wij ondervonden na testen met de Daisycon vergelijker dat de conversies via de Daisycon vergelijker bijna 20% hoger uitvielen. Erg opvallend en waarschijnlijk ook dat de Daisycon vergelijker goed wordt weergeven op mobile. Erg belangrijk aangezien 60% van onze bezoekers via mobile devices komt. Sindsdien zijn wij gestopt met de andere whitelabel vergelijkers en gewoon de Daisycon telecom + telefoon + sim only vergelijkers geïmplementeerd. Werkt prima! Wel zijn wij benieuwd of Daisycon de vergelijkers met de jaren wellicht wat kunnen uitbreiden betreffende instel mogelijkheden, maar dit komt vast wel goed. Tot op heden zijn wij dik tevreden, bedankt jongens!

Eigenaar www.prepaidsimkaart.net & www.simonlycheck.nl

Daisycon ervaringen Yo Bits

Daisycon ervaringen datingsitevergelijker“Sinds 1,5 jaar maken wij gebruik van de Daisycon Datingsitevergelijker, met als gevolg een goede conversie! Voorheen gingen wij uit van onze eigen kracht en gebruikten wij eigen vergelijkers. Inmiddels is duidelijk dat we niet meer terug gaan en de Daisycon vergelijker blijven gebruiken. Daarnaast is het een enorm pluspunt dat de vergelijkingsmodule goed compatible is met mobile devices aangezien onze doelgroep veelal vanaf mobiele toestellen werkt.

Op onze website zakelijkesoftware.com helpt Daisycon ons aan de benodigde data om een goede vergelijking te maken. Om bovenstaande redenen kan ik Daisycon zeker aanraden als affiliatepartner!”

Eigenaar: Vergelijkgratisdatingsites.nl